22 Mart Dünya Su Günü’ne özel… Günlük su tüketimi kadar, içtiğiniz suyun güvenli olması da önemli…

Dünya genelinde her geçen gün doğal su kaynakları azalarak güvenli içme suyuna erişim zorlaşmaktadır. 22 Mart Dünya Su Günü’nde sağlıklı su kullanımına dikkat çeken QNET Ürün Pazarlama Müdürü Berni Bernhard Gaksch, günlük su tüketim miktarının yanı sıra,  içilen suyun güvenli olması ve sağlığımız için yararlı mineraller bakımından zengin olması oldukça önemli” dedi.

Dünyada su kaynaklarına olan ihtiyaç gün geçtikçe artarken, sınırlı olan bu kaynaklar bilinçsiz kullanım, endüstriyel ve evsel atıklar, tarım ilaçlarının bilinçsiz kullanımıyla kirlenmektedir. Musluklardan akan suyun ise içinde gizli tehlikelerin olduğundan bahseden QNET Ürün Pazarlama Müdürü Berni Bernhard Gaksch, su arıtma cihazları artık şehir hayatının zorunluluğu olduğunu, sağlıklı ve güvenli suya ulaşmanın her geçen gün zorlaşacağını belirtti.

Berni Gaksch, “Sağlık için gün içinde tüketilen suyun miktarı kadar tükettiğimiz suyun güvenli ve temiz olması, vücudumuzun ihtiyacı olan minerallere sahip olması da çok önemlidir. Özellikle evlerimizde kullandığımız musluk sularının zamanla paslanan borular yüzünden hastalıklara neden olduğunu unutmamamız gerekiyor. Paslanan borularla birlikte zararlı bakterilerin de sadece içtiğimiz su ile değil gündelik kullandığımız su ile de vücudumuza kolayca girebildiğinin farkında olmalıyız” dedi.

Berni Gaksch “Günümüzde su arıtmanın, hem var olan kaynaklarımızı korumak hem de sağlıklı su tüketmek için hayati öneme sahip olduğunu unutmamamız gerekir. Aşırı su tüketiminden kaçınarak, vücudumuzun PH dengesini düzenlemenize yardımcı olacak alkalin suyu da tüketmek gerekmektedir. Su arıtma cihazımız Homepure ile dünyaya güvenli temiz içme suyu verebiliyoruz. ABD merkezli Uluslararası Hijyen Vakfı NSF belgeli Homepure, ultra Filtrasyon Teknolojisiyle kokusuz, temiz suya sahip olmanızı garanti etmekle kalmayıp aynı zamanda vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm minerallerin de suda kalmasını sağlıyoruz. dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir