Sevgilinizin rengi hangisi?

Sevgililer Günü’nde sevgilinize doğanın en güzel renklerini hediye edin. Couleurs by QNET’in harikalar yaratan makyaj koleksiyonu ile sevgiliniz mutlulukla ışıldayacak

Yine bir Sevgililer Günü geliyor. Bu yıl çok kafa yormanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken ‘Bir kadını hem iyi hem de canlı hissettiren en önemli unsur makyajdır’ gerçeğini unutmamak. Bu yıl sevgilinizin belki de yüzlerce parçadan oluşan makyaj koleksiyonuna doğanın en güzel renkleriyle katkıda bulunun. Her kadının makyaj deneyiminden elde etmek istediği sonuçları yakalayabileceği güzellik çözümlerinin tamamını sunan Couleurs by QNET, sürekli değişen güzellik trendlerine uyum sağlamayı kolaylaştırıyor.

Tek dokunuşla yoğun etki

Couleurs by QNET sunduğu 12 farklı tondaki ruj seçenekleri tek bir dokunuşla yoğun renk veriyor, kolaylıkla sürülüyor ve ince dokunuşuyla kadife yumuşaklığı sağlıyor. Serinin rujları aynı zamanda soğuk kış günlerinde dudakları da nemlendiriyor. Couleurs by QNET’in rujları ile sevgiliniz muhteşem görünmek için ihtiyacı olan tüm tonlara sahip olacak.

Aradığınız her renk

Couleurs by QNET farları; tek sürüşte belirgin bir renk sağlıyor. Uygulaması, yumuşak dokusu sayesinde çok kolay olan farlar her bir kutu birbiriyle uyumlu olacak şekilde tasarlanan 4 farklı renkten oluşuyor. 6 farklı kutu seçeneğinin bulunduğu far koleksiyonunda koyu veya füme tonları, sofistike bej tonları ile yoğun ve canlı renk seçenekleri yer alıyor.

Yüzlerde kaşmir etkisi

Doğal güzelliğe vurgu yapan Couleurs by QNET, pudra ve allıkları ile uzun süre kalıcı renk ve canlılık sağlıyor. Yüz hatlarını belirginleştirmek için ihtiyaç duyulan her şey Couleurs by QNET allıklarda… Cilt tonunu kusursuz bir şekilde tamamlarken, kırışıklıkları ve çizgileri kapatan pudralar ise harika bir cildin görüntüsü ve yumuşaklığından ilham alınarak tasarlandı. Kullanışlı bir pudralık içerisinde yer alan pudralar her kullanımda zevk veren kalıcı ve kaşmir yumuşaklığında sonuçlar sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir