Stevie Awards’tan QNET Türkiye’ye ödül

İş dünyasının en prestijli ödüllerinden Stevie Awards’un ödül töreni, 15 Ekim Cumartesi günü İngiltere InterContinental London Park Lane Hotel’de gerçekleştirildi.

Doğrudan satış alanında sadece QNET Türkiye ve Amerikan firması Jeunesse ödül aldı.

Kurulduğu günden bu yana “dünyaya değer katmak için kendini geliştir” felsefesini benimseyen ve bunu her şeyin üzerinde tutan QNET, farklı pazarlar için özgün ürünler geliştirerek, ürettiği ürünler ile hem girişimciliği hem de yaşam kalitesini artırmaya yardımcı çözümler sunuyor.

40’TAN FAZLA INFLUENCER İLE İŞ BİRLİĞİ Her sektördeki kuruluşlardan 3700’den fazla adayın olduğu ödül töreninde; Google, UNICEF Kamboçya, Vodafone ve M&C Saatchi gibi büyük şirketler de ödül kazananlar arasındaydı.

QNET Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü Irmak Sütçü, “Bu QNET’in IBA tarafından aldığı 3’üncü ödül ve inanıyorum ki son da olmayacak. 2019’dan beri ilk kez yüz yüze, canlı bir şekilde ödül almış olmamızın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da Qube Influencer Pazarlama Kampanyası ile 8 milyon kullanıcı ve takipçi gibi büyük bir kitleye ulaştık. Kampanya sürecinde 12 farklı ürün için 40’tan fazla micro Influencer ile iş birliğinde bulunuldu” şeklinde konuştu. QNET, Qube Influencer Pazarlama Kampanyası projesi başka ülkelerde de son hızla yayılmaya devam edecek.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir