ZAMANI BERNHARD H. MAYER SAATLERİ İLE TAKİP EDİN!

Kadınların, zamanın yanında modayı da takip ettiği aksesuar Bernhard H.Mayer Saatleri; her zaman olduğu gibi bu yaz da çok şık ve zarif modelleriyle dikkati çekiyor!

İsviçre üretimi Bernhard H. Mayer Saatleri ile zamana şıklık katın. Yaz akşamları düğün ve davetlerde mükemmelliğinden ödün vermeyenler için tasarlanan Bernhard H. Mayer Saatleri “Bernhard H Mayer Allure ve “Aurora modelleri ile bu yaz çok konuşulacak.

Özgüvenli kadınlar için: Bernhard H Mayer Allure

Hiçbir şey kendine güvenen, özgüvenli ve şık bir kadının çekiciliğinden daha karizmatik olamaz. Bernhard H. Mayer Allure saatleri ile etkileyici kişiliğinizi öne çıkarın. İşlenmiş ve el yapımı sedef kadranı ile mükemmel görünüme hazır olun.

Bernhard H. Mayer Allure Saat Fiyatı: 1.810 TL +KDV

Zamanı asil kılan kadınlar için: Aurora

Hızla akıp giden zamanı asil kılmak için tasarlanan Aurora, kadranında yer alan güneş deseniyle yaza göz kırpıyor. Yükselen güneşin görkemini ve enerjisini yansıtan Aurora, çizilmelere karşı safir kristal cam ile üretildi. Aurora ile çizginizden ödün vermeden mevsimle uyumu yakalayın. Altın ve gümüş iki renk seçeneği bulunan Aurora modelinde zaman güneş için akıyor.

Aurora Watch Silver Saat Fiyatı: 1.810 TL +KDV

Aurora Watch Gold Saat Fiyatı: 2.043 TL +KDV

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir