ZAMAN MANCHESTER CITY KADAR GÜÇLÜ AKSIN!

2014 yılından bu yana Manchester City’nin resmi doğrudan satış sponsoru olan QNET, hazırladığı saat koleksiyonu ile futbol severlere zamanı hediye ediyor. Futbolun görkemli dünyasını bileğinde taşımak isteyen tutkulu taraftarlar QNETCity Triumph Blue Watch ile spor ve şık görünecek.

Erkeklerin en çok tercih ettiği aksesuarlarından saat, en sevdiği sporla buluşuyor. İngiltere Premier Ligi’nin yıldızı Manchester City taraftarları ve futbol aşıkları için tasarlanan Triumph Blue, kadranında yer alan mavi renkli Manchester City arması ile modern görünümünü tamamlıyor.

Erkeksi tasarıma sahip Triumph Blue, gümüş renkli paslanmaz çelik kadranı ile 10 ATM (100 metre) su geçirmezliğe sahip. İster işte isterse sahada olsun Triumph Blue, her yerde her meydan okumaya karşı durabilecek bir güce sahip.

‘Manchester City resmi üretim’ imzasıyla özel olarak tasarlanan Triumph Blue,  futbol heyecanını yaşam tarzıyla bütünleştiren erkekler için şık bir seçenek sunuyor. Manchester City’nin sahadaki azminden, seyir zevkinden ilham alan seriye, QNET’in resmi sitesi www.qnetturkiye.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

QNET Hakkında

QNET, doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Asya’nın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden biri olan QNET’in 20 yıllık geçmişinde e-ticaretin gücüyle çığır açan iş modeli dünya çapında 100’ü aşkın ülkede milyonlarca girişimcinin güçlenmesine sebep oldu.

QNET, 2014 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün, bu yıl da aynı klübün kadın futbol takımının resmi doğrudan satış sponsoru oldu. QNET, aynı zamanda Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur.

2010 yılında Türkiye’ye adım atan QNET, ülkemizin dört bir yanına ulaşan güçlü bir network yapısına sahiptir. ‘Dünyaya Değer Katmak İçin Kendini Geliştir’ (RYTHM) felsefesi ile hareket eden ve güçlü sivil toplum kuruluşlarıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren QNET, 2017 yılında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi erkek voleybol takımı, 2018 yılındaysa aynı kurumun Kız Futbol Takımı sponsorudur.

QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden asla vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Naturtres Şampuan ve Duş jeli serisi  ile Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Brille Premium ağız bakım ürünleri, lüks Bernhard H Mayer saat ve takıları, HomePure Nova su arıtma cihazı Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platformu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir