SAĞLIĞINIZ İÇİN YEŞİL KAHVE TÜKETİN

Çaydan sonra en çok tercih edilen içeceklerden birisi olan kahve; enerji arttıran, zihni açan dinç ve mutlu hissetmeyi sağlayan maddeler içermekte. İnsanların çoğu bu tip etkenler yüzünden güne kahve içerek başladığını hatırlatan QNET Uzman Diyetisyeni Işın Sayın; günümüzde popüler olan yeşil kahve ve yararları hakkında bilgi verdi.

Kahve çekirdeğinin doğada yeşil renkte bulunduğunu aktaran Işın Sayın; “Her besinde olduğu gibi kahvede de, gördüğü çeşitli işlemler ile birlikte kimyasında değişimler olur. Kavrulmasıyla renk koyulaşır, tat ve koku değişir. Yeşil kahvede herhangi bir işlem uygulanmaması sebebiyle daha sağlıklıdır” dedi.

Kavrulma işlemi sırasında, kahvenin bileşiminde bulunan ‘klorojenik asit’ yararlılığını yitirdiğini söyleyen QNET Uzman Diyetisyen Işın Sayın; “Kavrulmuş kahvede kayba uğrayan, fakat yeşil kahvede varlığını koruyan ‘klorojenik asit’; değerli bir antioksidandır. Serbest radikalleri etkisiz hale getirerek hücre yenilenmesini hızlandırır, yaşlanmayı geciktirir. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcıdır.  LDL kolesterolü düşürmeye, HDL kolesterolü yükseltmeye yardımcıdır. Bu sayede kalbi korur. Yaraların iyileşmesini hızlandırır. Yeşil kahve çekirdeğinin, yüksek kan glukoz (şeker) seviyelerini düşürerek, diyabet riskini azaltabileceği tıbbi deneylerle gösterilmiştir. Kullanıldığı birkaç saat için bazal metabolizma hızını artırır. Dinamizm sağlar. Zihinsel fonksiyonları, sentez becerinizi destekler” dedi.

Sağlık için özel bir ürün olduğunu belirten Işın Sayın; “Günlük kafein miktarı 1kg için 4 mg olarak hesaplanabilir. Bu da kabaca hesapla 200 mg kafein diyebiliriz. Kavrulmuş kahvede kafein miktarı yeşil kahveye göre daha yüksektir. 1 fincan Türk kahvesinde 60 mg kafein bulunmaktadır. Bir kişi günde 3 fincan Türk kahvesi içebiliyorken, yeşil kahveyi 4 fincan içebilir. Yeşil kahvenin çok kaliteli bir tercih olduğunu unutmayın. Çünkü klorojenik asitten yararlanabilecek, sağlık kazanacaksınız” şeklinde konuştu.

Yaşanacak Bir Hayat konseptiyle ürünler sunan ve doğrudan satış ile e-ticareti bir araya getiren l QNET Türkiye, yeni ürünü Qafe‘yi satışa sunuyor. İçerisinde yeşil kahve ekstresi bulunduran Qafe’ye qnetturkiye.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

QNET Hakkında

QNET, Avrupa ve Amerika’dan aldığı doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Dünya çapında milyonlarca bağımsız temsilcisiyle 100’e yakın ülkeye ulaşan QNET, 2010 yılında Türkiye’ye adım attı. Bugün QNET Türkiye, 135 bin bağımsız satış temsilcisinden oluşan güçlü bir networke sahip. Doğrudan satış sektörünün en önemli listeleri arasında gösterilen 100 Solid Top MLM Companies listesinde yer aldı.   2015 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün resmi doğrudan satış sponsor olan QNET, Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur.  QNET Türkiye, 2014 yılında 8. Süper Kupa karşılaşmasının sponsorluğunu üstlendi; aynı zamanda TEGV, Koruncuk ve TOÇEV vakıfları ile işbirlikleri gerçekleştirdi. 2017 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı sponsor olan QNET Türkiye, 2018 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Kız Futbol Takımı sponsorudur.

 ‘Dünyaya değer katmak için kendini geliştir’ felsefesi ile hareket eden QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Bernhard H Mayer saatleri, HomePure Nova su arıtma cihazı, Naturtres Şampuan ve Duş jeli  ile Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Brille Premium ağız bakım ürünleri, Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platformu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir