QNET’TEN ÜLKE SPORUNA DESTEK

Çağdaş toplumlar sporu sosyal yaşantının bir parçası olarak kabul ederler. Evrensel bir dil olan spor, ülkemizde son yıllarda oldukça iyi bir gelişim gösteriyor. Spor kulüplerinin gerek voleybol gerek futbol takımları, marka sponsorluklarının da desteği ile başarılara imza atıyor.

İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’nde gelişen sporda sponsorluk kavramı günümüzde markaların iletişim stratejisinde de yer alıyor. Söz konusu sponsorluklar, sporun gelişmesi ve markanın bilinirliği açısından önem arz ediyor.

QNET Fenerbahçeli Voleybolcuların Yanında

Sektörde 21 yıllık geçmişiyle Asya’nın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden biri olan QNET ile Fenerbahçe arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Voleybol başta olmak üzere 9 farklı spor branşında faaliyet gösteren ve ülkemizin önemli kulüplerinden biri olan Fenerbahçe, geçmişten bugüne yaptığı yatırımlar, ulusal ve uluslararası anlamda hayata geçirdiği ilklerle voleybolda da ülke sporumuzu önemli bir noktaya taşıyor.

Marka ve takım arasındaki işbirliği açısından önemli bir örnek olan bu sponsorluk

, QNET’in ev sahipliğinde 11 Şubat 2020 Salı günü saat 10.00’da Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde medya buluşması ile basına tanıtılacak.

Hatta, Fenerbahçe’nin belirttiğine göre, o güne özel olarak Fenerbahçe erkek voleybol takımı ile basın mensupları arasında bir gösteri maçı oynanacak. Organizasyonun, renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

QNET Fenerbahçeli Voleybolculara Desteğini Sürdürecek.

QNET girişimciliği güçlendirme misyonuyla aitlik, azim, sabır ve heyecan gibi değerleri taşıdığına inandığı sporu ve sporcuları her zaman destekliyor. Bu sezon da ülkemizin başarılı kulüplerinden biri olan Fenerbaçe’nin HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımına destek verecek.

2017 yılında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Erkek Voleybol Takımına, 2018 yılındaysa aynı kurumun Kız Futbol Takımına sponsor olmuştu.

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, 2018 – 2019 sezonunda Kupa Voley’i ve Efeler Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayan ve kulübüne çifte kupa sevinci yaşatmıştı. Bu başarı takıma CEV Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı vermişti.

QNET de geliştirdiği sponsorluklarla ülke sporuna verdiği önemi göstermeye devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir