QNET, TÜRKİYE’DE SPORA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEK

 

Tüm dünyada 10 milyondan fazla bağımsız temsilcisiyle 150’den fazla ülkede faaliyet gösteren QNET, spora destek vermeye devam ediyor.

‘Yaşanacak Bir Hayat’ felsefesiyle hareket eden QNET, tüm dünyada yaşamı güzelleştiren ve sağlıklı kılan spor sponsorlukları gerçekleştiriyor. Manchester City’nin doğrudan satış sponsoru olan ve sözleşmesini 6 yıla çıkaran QNET, faaliyet gösterdiği ülkelerde de sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor.

2010 yılından beri Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan QNET, bu yıl çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sevgi Evleri’nde, Erkek Voleybol Takımına sponsor oldu. Amatör ligde İstanbul Sosyal Hizmetler GSK adıyla faaliyet gösteren takımının sponsoru olan QNET, genç oyuncuları yalnız da bırakmıyor.

QNET’in CEO’su Trevor Kuna, Türkiye’ye geldiğinde çok önemsediği bu proje için Halkalı’daki Sevgi Evlerini Türkiye ekibiyle birlikte ziyaret etti. Çocuklarla masa tenisi oynayıp, sohbet eden Kuna onları geleceğe dair motive etti.

Kuna, “Sizler çok şanlısınız, size inanan ve emek veren hocalarınız var. Geleceğe dair umutlu olun. Çok çalışın ve kendinize inanın. Size inanan hocalarınızı gururlandırın. Ve ne yaparsanız yapın, hayatınızda hep spor olsun, spor yapmaktan vazgeçmeyin” dedi.

Çocuklarla keyifli anlar geçiren QNET ekibi, Türkiye’de gençlere ve spora  destek olacak projeler gerçekleştirmeye devam edecek.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir