QNET GİRİŞİMCİLERİYLE İZMİR’DE BULUŞTU, TÜRKİYE’DE BÜYÜME HEDEFİNİ TAZELEDİ

QNET GİRİŞİMCİLERİYLE İZMİR’DE BULUŞTU, TÜRKİYE’DE BÜYÜME HEDEFİNİ TAZELEDİ

 

Doğrudan satışın Asyalı temsilcisi QNET Türkiye, İzmir Hilton Otel’de bağımsız temsilcileriyle bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu  “QNET Girişimcileri Güçlendiriyor” konseptli fuarda QNET ürünleri tanıtıldı. QNET ürün eğitmenlerinin de yer aldığı fuarda, bağımsız temsilcilere hem girişimcilik konusunda hem de kozmetik, sağlık, turizm ve eğitim gibi alanlarda kendilerini geliştirecek bilgiler aktarıldı.

Hem dünyada hem de Türkiye’de doğrudan satış sektöründeki önemli oyunculardan olan QNET, her yıl halka açık olarak düzenlediği fuarını bu yıl yoğun ilgi nedeniyle İstanbul’un yanısıra İzmir’de de gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu fuarda QNET’in ev ve yaşam, sağlık, bakım ve güzellik, saat ve takı, tatil gibi kategorilerdeki ürünleri tanıtıldı. Daha fazla kişinin kendi işini kurmasına öncülük eden QNET, fuarda sektör dinamiklerini girişimcileri ile paylaştı.

Girişimciliği güçlendirmek adına da bağımsız temsilcilerini global eğitmenleri ile bir araya getirdiklerini belirten QNET Türkiye, Orta Asya ve Rusya Bölge Müdürü Cem Geyik fuarda; “Türkiye üzerinden Orta Asya ve Rusya’da 20’den fazla ülkedeki satış ağını yönetiyoruz. Bugün Türkiye’de ürettiğimiz birçok ürünü bu ülkelere ihraç ediyoruz. Türkiye’deki üretimimizi arttırarak ihracat kapasitemizi yükseltmeyi ve ülke ekonomisine katkı sunmayı amaçlıyoruz. Bütün bu hedeflerimizde sizler en büyük motivasyon kaynağımızsınız. Sizlerin desteğiyle iş hedeflerimizi çok daha yukarılara taşımak istiyoruz” dedi. Geyik; iş hacmimizin genişlemesi yeni temsilcilerle her geçen yıl büyümemizi de artırıyor şeklinde konuştu.

Sermayesiz iş kurma ve kendi zamanını yönetme gibi fırsatlar sebebiyle, birçok kişinin doğrudan satışı tercih ettiğinin altını çizen Geyik; “Türkiye pazarının taşıdığı potansiyel ve genç nüfusa sahip olmanın verdiği avantajlar ile doğrudan satış Türkiye’de dünya ortalamasının üzerinde büyüyor” dedi.

 

QNET Hakkında           

QNET, doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Asya’nın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden biri olan QNET’in 20 yıllık geçmişinde e-ticaretin gücüyle çığır açan iş modeli dünya çapında 100’ü aşkın ülkede milyonlarca girişimcinin güçlenmesine sebep oldu.

QNET, 2014 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün, bu yıl da aynı klubün kadın futbol takımının resmi doğrudan satış sponsoru oldu. QNET, aynı zamanda Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur.

2010 yılında Türkiye’ye adım atan QNET, ülkemizin dört bir yanına ulaşan güçlü bir network yapısına sahiptir. ‘Dünyaya Değer Katmak İçin Kendini Geliştir’ (RYTHM) felsefesi ile hareket eden ve güçlü sivil toplum kuruluşlarıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren QNET, 2017 yılında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi erkek voleybol takımı, 2018 yılındaysa aynı kurumun Kız Futbol Takımı sponsorudur.

QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden asla vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Naturtres Şampuan ve Duş jeli serisi  ile Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Brille Premium ağız bakım ürünleri, lüks Bernhard H Mayer saat ve takıları, HomePure Nova su arıtma cihazı Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platfomu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir