KALİTELİ SU VE SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN: HOMEPURE NOVA

Çevre kirliliği ve bilinçsiz tüketimle dünya genelinde temiz suya erişim her geçen gün giderek zorlaşırken, yaşam kalitemizi belirleyen içme suyunu elde etmek için evlerde ve ofislerde uygulanabilecek yöntemler öne çıkıyor. QNET tarafından üretilen su arıtma cihazı HomePure Nova; hem çevre dostu hem de sağlıklı su tüketimine gelişmiş teknolojisiyle çözüm üretiyor.

QNET’in suyu kusursuz filtreleme özelliği sunan su arıtma cihazı HomePure Nova, musluk suyunu 9 aşamalı ve 35+ UltraTech Filtre Teknolojisi ile filtreliyor. Sahip olduğu özel teknolojiyle suda bulunan bakteri ve virüslerin yüzde 99,99’unu giderirken, diğer su arıtma cihazlarından farklı olarak insan sağlığı için yararlı olan minerallerin ise suda kalmasını sağlıyor.

Ulusal Hıfzısıhha Vakfı (NSF) Sertifikası’na da sahip olan HomePure Nova; musluk suyunu Japon Bilim İnsanları’nın bulduğu ve “yaşayan su” olarak tanımlanan Pi-suyuna çeviriyor. Su molekülleriyle birlikte gelen oksijen ve minerallerin vücut tarafından daha iyi emilmesini sağlayan Pi-suyu ile bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yardımcı oluyor.

Evlerde, ofislerde temiz ve kaliteli suya kolayca ulaşmayı sağlayan HomePure Nova çalıştırmak için elektriğe ihtiyaç duymuyor. Enerji tasarrufu sağlayarak sağlıklı bir yaşam için birinci kalite bir çözüm sunuyor.

Güvenli suya, hızlı ve kolay ulaşmayı sağlayan HomePure Nova’ya www.qnetturkiye.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

HomePure Nova Fiyatı: 4.680 TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir