EVDE PRATİK VE DOĞAL BAKIMLA CİLDİNİZİ YAZA HAZIRLAYIN

Baharı evde karşılarken, kendini yenileyen doğayla birlikte cildimizi de canlandırmanın tam zamanı. Güzellik bakım merkezlerinin kapalı olduğu şu günlerde yüz, dudak ve cildimiz için evde hazırlayacağımız pratik doğal bakım kürleriyle harikalar yaratabilirsiniz.

Baharın gelişiyle birlikte doğa canlanırken, cildimizin de yenilenmeye ihtiyacı var. Güzellik bakım merkezlerinin kapalı olması sağlıklı bir cilde sahip olmamıza engel değil. Mutfağımızdaki doğal malzemelerden faydalanarak çok basit ve bir o kadar da etkili sonuçlar elde edeceğimiz cilt bakım kürleri hazırlayabiliriz. QNET Ürün Eğitmeni Sanaa Jahoui’nin önerdiği çok etkili tariflerle evde geçirdiğiniz zamanı değerlendirirken, yazı canlı ve ışıltılı bir ciltle karşılayabilirsiniz.

Türk kahvesi keyfi yapın

Türk hamamının vazgeçilmezleri arasında olan Türk kahvesi masajını banyomuzda rahatlıkla uygulayabiliriz. Suyu fazla israf etmeyecek şekilde banyoda birkaç dakikalık sıcak su akıtarak oluşturacağınız buhar, cilt gözeneklerinizin açılmasına yardımcı olacak. Daha önce bir kapta hazırlayacağınız 200 gr. Türk kahvesi ve 200 ml. maden suyu karışımının az bir kısmını ilk olarak yüzünüze ince bir tabaka halinde sürün. Kalan kısmıyla ellerinizi ve vücudunuzun her tarafını ovalayın. Ayaklarınıza peeling yapmayı da unutmayın. Kahvenin tanecikli ve yağlı dokusu derinizi ölü hücrelerden arındıracak. Son olarak yüzünüzü hafifçe ovalayın. Türk kahvesinin içindeki kafein cildinize işleyerek yüzünüze ve bedeninize daha canlı ve genç bir görünüm kazandıracak.

Türk kahvesi masajınızı tamamladıktan sonra ılık su ile vücudunuzu durulayıp; SLS, SLES ve paraben içermeyen bir duş jeli ile sabunlayın. Bizim önerimiz QNET’in doğal içeriklere sahip Naturtres Serisi… Vücudunuz ıslakken süreceğiniz hindistan cevizi yağı cildinizi yumuşacık yapacak. Bakım kürünüz sonunda ışıltılı bir cilt ile yazı karşılamaya hazırsınız.

Altın sarısıyla yüzünüz aydınlansın

Zerdeçal pek çok farklı kültürde ve mutfakta baş tacı edilen, hatta tatlılarda bile kullanılan değerli bir baharat. Alternatif tıpta ise çok güçlü bir antienflamatuar ve ağrı kesici olarak kabul edilen baharat altın rengiyle cildinize aydınlık ve parlaklık katarken, düzenli kullanımı halinde ton eşitliğine yardımcı olur. 1 yemek kaşığı öğütülmüş zerdeçal, 1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 yemek kaşığı balı çok iyi karıştırıp yüzünüze sürün. 15 dakika bekledikten sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Göz altı morluklarına çok iyi gelen bu doğal kürü haftada bir veya iki kere uygulayabilirsiniz.   

Şekerle gelen güzellik öpücüğü

Evden dışarı çıkmadığınız bu günlerde aklınıza nemlendirici sürmek gelmeyebilir. Bu nedenle cilt bakımınızı yaparken dudaklarınıza da özen göstermelisiniz. Bir kapta şeker ve zeytinyağını karıştırarak dudaklarınıza sürün ve 2 dakika boyunca ovalayın. Bu masaj hem dudaklarınızı ölü deriden arındıracak hem de kan akışını hızlandırarak dudaklarınızın canlı görünmesini sağlayacak. Masajın ardından dudaklarınıza sevdiğiniz bir nemlendirici uygulayabilirsiniz.

QNET Hakkında

QNET, doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Asya’nın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden biri olan QNET’in 20 yılı aşkın geçmişinde, e-ticaretin gücüyle çığır açan iş modeli dünya çapında 100’ü aşkın ülkede milyonlarca girişimcinin güçlenmesine sebep oldu. QNET, 2014 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün, 2018 yılında aynı kulübün kadın futbol takımının resmi doğrudan satış sponsoru oldu. QNET, aynı zamanda Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur. 2019 yılında ise Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımının forma kol sponsorluğunu üstlendi.

2010 yılında Türkiye’ye adım atan QNET, ülkemizin dört bir yanına ulaşan güçlü bir network yapısına sahiptir. ‘Dünyaya Değer Katmak İçin Kendini Geliştir’ (RYTHM) felsefesi ile hareket eden ve güçlü sivil toplum kuruluşlarıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren QNET, 2017 yılında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Erkek Voleybol Takımı, 2018 yılındaysa aynı kurumun Kız Futbol Takımı sponsorudur.

QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden asla vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Naturtres Şampuan, Saç kremi ve Duş jeli serisi ile Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Brille Premium ağız bakım ürünleri, lüks Bernhard H. Mayer® saat ve takıları, HomePure Nova su arıtma cihazı ve Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır.

İlgili Haberler:

http://www.bursahaber.com/saglik/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin-h1763514.html

http://www.bursasancak.com.tr/m/saglik/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin-h35888.html

https://www.dogurehberi.com/m/saglik/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin-h2325567.html

http://www.aydin24haber.com/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin-532258h.htm

https://www.tnn.com.tr/saglik/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin-h226578.html

http://objektifturkiye.com/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin/79112/

https://www.istanbulhaber.com.tr/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin-haber-1507215.htm

https://www.yeniakit.com.tr/haber/oku-1241404.html

https://www.bursatv.com.tr/saglik/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin-h670157.html

http://www.alo25.com/genel/haberi-h723722.html

http://www.malatyaguncel.com/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin-1518833h.htm

http://www.karsmanset.com/haber/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin-215802.htm

https://www.gazeterize.com/saglik/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin-h14077042.html

http://bursamanset.com.tr/haber/115571/

https://www.beyazgundem.com/saglik/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin-h927864.html

https://www.habergazetesi.com.tr/haber/5727206/evde-pratik-ve-dogal-bakimla-cildinizi-yaza-hazirlayin

http://etrhaber.net/haber/129070/

https://www.e-inegol.com/inegol-haberleri/haberi-h140818.html

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir