EV YAPIMI MASKELERLE KIŞIN CİLDİNİZİ BESLEYİN

Kış aylarının gelmesiyle birlikte soğuk havalar cildimizi kurutmaya başladı. QNET Ürün Eğitmeni Sanaa Jahoui kışın en çok yaşadığımız cilt sorunlarının pullanma, kızarma, kuruluk hissi, gerginlik ve cildin matlaşması olduğunu belirtiyor. Jahoui, bakım ürünlerinin yanı sıra evde hazırlanan basit tarife sahip maskelerin cildi kışın olumsuz etkilerinden korumaya destek olduğunu vurguluyor.

Yaşanacak bir hayat konseptiyle insanların hayat kalitelerini artırmaya yardımcı olan QNET, bakımına özen gösteren kadınlar için öneriler sunmaya devam ediyor. QNET’in Ürün Eğitmeni Sanaa Jahoui, özellikle kışın cildi temizledikten sonra iyi nemlendirerek anti aging etkili ürünler kullanmak gerektiğinin altını çiziyor!

Jahoui kozmetiklerin yanı sıra, QNET’in doğaya saygı felsefesine de uygun doğal içerikli herkesin bütçesine uygun ürünlerle cildi dışardan ve içerden beslemek mümkün diyor!

Sanaa Jahoui herkes için cildi nemlendirirken koruyacak maske tariflerini paylaşıyor;

  • Avokado-Bal-Yoğurt

Bir yemek kaşığı ezilmiş avokado, bir yemek kaşığı yoğurt ve bir tatlı kaşığı balı iyice karıştırarak temizlenmiş cilde sürün. 15- 20 dk bekledikten sonra yıkayıp gül suyu ile tonikleyin.

Avokadonun içinde yer alan Omega3 yağları cildin gözeneklerini tıkamadan nemlendirirken, baldaki anti-mikrobiyel özellikler enzim ve vitamin deposu olduğu için cildi besleyecek. Yoğurt ise nazik bir peeling etkisi yaratırken, cildi nemlendirecek ve aydınlatacak.

  • Yoğurt-Bal-Yulaf unu

Bir yemek kaşığı yulaf unu, bir yemek kaşığı yoğurt ve bir tatlı kaşığı balı iyice karıştırarak temiz cilde uygulayın. 15-20 dk bekletip, maske tam kurumadan yıkayın. Yıkarken cilde masaj yaparak peeling etkisi sağlayabilirsiniz.

Yulafın yatıştırıcı özelliği ile kızarıkları ve pullanmayı önleyen maske, balın ve yoğurdun besleyici ve nemlendirici etkisi ile cilte pürüzsüz bir etki bırakıyor.

QNET Hakkında

QNET, doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Asya’nın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden biri olan QNET’in 20 yıllık geçmişinde e-ticaretin gücüyle çığır açan iş modeli dünya çapında 100’ü aşkın ülkede milyonlarca girişimcinin güçlenmesine sebep oldu.

QNET, 2014 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün, bu yıl da aynı kulübün kadın futbol takımının resmi doğrudan satış sponsoru oldu. QNET, aynı zamanda Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur.

2010 yılında Türkiye’ye adım atan QNET, ülkemizin dört bir yanına ulaşan güçlü bir network yapısına sahiptir. ‘Dünyaya Değer Katmak İçin Kendini Geliştir’ (RYTHM) felsefesi ile hareket eden ve güçlü sivil toplum kuruluşlarıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren QNET, 2017 yılında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi erkek voleybol takımı, 2018 yılındaysa aynı kurumun Kız Futbol Takımı sponsorudur.

QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden asla vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Naturtres Şampuan ve Duş jeli serisi  ile Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Brille Premium ağız bakım ürünleri, lüks Bernhard H Mayer saat ve takıları, HomePure Nova su arıtma cihazı Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platformu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir