COULEURS BY QNET İLE BU YAZIN RENKLERİ SİZİNLE!

Değişen sezonla birlikte güzellik kavramı da evrim geçiriyor. Birkaç sezon öncesine kadar moda olan kalıplara sokulmuş kusursuz görünüm yerini Couleurs by QNET ile daha doğal görünümlere bırakıyor. QNET tarafından makyaj severler için üretilen Couleurs by QNET kozmetik ürünleri renk seçenekleriyle kendin gibi olmanın yolunu açıyor.

Couleurs by QNET makyaj malzemeleri lle yaza merhaba deyin…

Havaların ısınmasıyla doğa renklenmeye, cilt görünümleri naturelleşmeye başladı. Ağır makyajlar yerini parlak bir cilt, kırmızı yanaklar ve renkli göz makyajlarına bırakıyor.  QNET de hazırladığı ürünler sayesinde daha renkli ve şık görünümler vadediyor.

Gözünüzde gökyüzü etkisi!

2018 yılı göz makyaj trendi arasında gösterilen elektrik mavisini Couleurs by QNET Gökyüzü Etkisi Far Palette 4 farklı tonu ile bulmak mümkün. Tek renk far ile yapılan basit görünümlerin yanı sıra dumanlı göz makyajı için de seçeneklerin yer aldığı palet yaz ayları için ideal. Kolay sürümü ve yumuşak dokusuyla dilediğin görünüm gün boyu seninle!

Couleurs by QNET, Gökyüzü Etkisi Far Fiyatı : 32 TL + KDV

Mercan’ın ışıltısı şimdi de dudaklarınızda…

Dikkat çekici kırmızıyla enerjik turuncunun birleşimi Couleurs by QNET Mercan Parıltısı ruj yaz ayları için hayatın enerjisini size getiriyor. Rujunuzun ince dokulu yapısı ve kalıcı formülü gülüşünüze renk katarken, dudaklarınızın ihtiyaç duyduğu nemi kazanmalarına destek oluyor.

Couleurs by QNET, Mercan Parıltısı Ruj Fiyatı: 27 TL + KDV

Geçtiğimiz dönem hayatımıza giren kontür uygulamaları bu sezon yerini allıklara bırakıyor. Podyumlarda sıkça görmeye başladığımız yoğun olarak uygulanmış allık görünümleri artık günlük hayatımızda da bizimle. Couleurs by QNET Pembe Zehir Allık ile canlı ve fresh bir görünüm www.qnetturkiye.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

Couleurs by QNET, 71.Pembe Zehir Allık Fiyatı: 28 TL + KDV

QNET Hakkında

QNET, Avrupa ve Amerika’dan aldığı doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Dünya çapında 10 milyona yakın bağımsız temsilcisiyle 100’e yakın ülkeye ulaşan QNET, 2010 yılında Türkiye’ye adım attı. Bugün QNET Türkiye, 135 bin bağımsız satış temsilcisinden oluşan güçlü bir networke sahip. Doğrudan satış sektörünün en önemli listeleri arasında gösterilen 100 Solid Top MLM Companies listesinde yer aldı.   2015 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün resmi doğrudan satış sponsor olan QNET, Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur.  QNET Türkiye, 2014 yılında 8. Süper Kupa karşılaşmasının sponsorluğunu üstlendi; aynı zamanda TEGV ve Koruncuk vakıfları ile işbirlikleri gerçekleştirdi. 2017 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı sponsor olan QNET Türkiye, 2018 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Kız Futbol Takımı sponsorudur.

 ‘Dünyaya değer katmak için kendini geliştir’ felsefesi ile hareket eden QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Bernhard H Mayer ve QNETCity saatleri, HomePure Nova su arıtma cihazı, Airpure hava temizleme cihazı, Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platfomu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir