BRILLE PREMIUM İLE DOĞAL OLARAK FERAHLA!

QNET tarafından özel olarak formülize edilen Brille Premium ağız bakım ürünleri ile ferah bir nefese ve beyaz dişlere kavuşmak artık daha kolay.

Nane, mür, greyfurt ve aynısefa yağları içeren formülü ile Brille Premium doğallığı hayatının merkezinde tutan kişilere sesleniyor. Her bir yağın kendine has özellikleri Brille Premium’un geliştirilmiş formülü ile birleşerek ağız bakımını sağlamaya yardımcı oluyor.

Antibakteriyel olarak bilinen greyfurt, antiseptik olarak bilinen mür, diğer yağların mikrobiyen özelliklerini destekleyen limon otu yağı, iltihaba karşı savaşan aynısefa bitkisiyle ile büyük bir uyum içinde geliştirildi. Nanenin bakteri öldürme özelliği ile ağzınızda, sizi rahatlatan ferahlığı Brille Premium ile hissedin.

Daha ferah bir nefes için Brille Premium Ağız Bakım Suyu

Diş fırçasının ulaşamadığı bölgeler için diş ipi ve ara yüz fırçasından yararlanılabilirken, bakteri oluşumunu engelleyen ve uzun bir süre ağız sağlığını koruma altına alan en etkili çözüm yolu ağız bakım suyudur. İçeriğinde limon otu ve aynısefa doğal bitki özleri bulunan Brille Premium ağız bakım suyu, birçok ağız sağlığı probleminin oluşmasına karşı sizi korur. Günde 2 – 3 defa kullanılabilen Brille Premium Ağız bakım suyu, size daha ferah ve daha temiz gülüşler hediye eder.

QNET Hakkında

QNET, Avrupa ve Amerika’dan aldığı doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Dünya çapında milyonlarca bağımsız temsilcisiyle 100’e yakın ülkeye ulaşan QNET, 2010 yılında Türkiye’ye adım attı. Bugün QNET Türkiye, 135 bin bağımsız satış temsilcisinden oluşan güçlü bir networke sahip. Doğrudan satış sektörünün en önemli listeleri arasında gösterilen 100 Solid Top MLM Companies listesinde yer aldı.   2015 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün resmi doğrudan satış sponsor olan QNET, Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur.  QNET Türkiye, 2014 yılında 8. Süper Kupa karşılaşmasının sponsorluğunu üstlendi; aynı zamanda TEGV, Koruncuk ve TOÇEV vakıfları ile işbirlikleri gerçekleştirdi. 2017 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı sponsor olan QNET Türkiye, 2018 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Kız Futbol Takımı sponsorudur.

 ‘Dünyaya değer katmak için kendini geliştir’ felsefesi ile hareket eden QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Bernhard H Mayer saatleri, HomePure Nova su arıtma cihazı, Naturtres Şampuan ve Duş jeli  ile Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Brille Premium ağız bakım ürünleri, Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platformu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir