BRILLE PREMIUM İLE DOĞAL OLARAK FERAHLA!

QNET tarafından özel olarak formülize edilen Brille Premium ağız bakım ürünleri ile ferah bir nefese ve beyaz dişlere kavuşmak artık daha kolay.

Nane, mür, greyfurt ve aynısefa yağları içeren formülü ile Brille Premium doğallığı hayatının merkezinde tutan kişilere sesleniyor. Her bir yağın kendine has özellikleri Brille Premium’un geliştirilmiş formülü ile birleşerek ağız bakımını sağlamaya yardımcı oluyor.

Antibakteriyel olarak bilinen greyfurt, antiseptik olarak bilinen mür, diğer yağların mikrobiyen özelliklerini destekleyen limon otu yağı, iltihaba karşı savaşan aynısefa bitkisiyle ile büyük bir uyum içinde geliştirildi. Nanenin bakteri öldürme özelliği ile ağzınızda, sizi rahatlatan ferahlığı Brille Premium ile hissedin.

Daha ferah bir nefes için Brille Premium Ağız Bakım Suyu

Diş fırçasının ulaşamadığı bölgeler için diş ipi ve ara yüz fırçasından yararlanılabilirken, bakteri oluşumunu engelleyen ve uzun bir süre ağız sağlığını koruma altına alan en etkili çözüm yolu ağız bakım suyudur. İçeriğinde limon otu ve aynısefa doğal bitki özleri bulunan Brille Premium ağız bakım suyu, birçok ağız sağlığı probleminin oluşmasına karşı sizi korur. Günde 2 – 3 defa kullanılabilen Brille Premium Ağız bakım suyu, size daha ferah ve daha temiz gülüşler hediye eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir