BERNHARD H. MAYER’DEN BABALARIMIZ KADAR GÜÇLÜ SAATLER

Her dakikası çok değerli babalarımıza zamanı hediye edin. Babaların en büyük aksesuarlarından biri olan saatler, Bernhard H. Mayer tasarımcılarının ellerinde yeniden hayat buluyor.

Güçlü, modern, spor ve klasik modelleriyle QNET tarafından İsviçre’de özel olarak üretilen Bernhard H. Mayer saatleri kendini özel hissetmek isteyen ve hayatın her alanında aktif olan babalarımız için üretildi.
Ona hayatın ritmini hediye edin!

Hem klasiksever hem de modern görünümden hoşlanan babaların tercih edebileceği Bernhard H. Mayer Ballad modeli klasik ve modern görünümü bir arada sunuyor. Paslanmaz çelik kasa ve safir kristal camın içindeki yansıma önleyici kaplamasıyla Ballad en iyi anılarınıza eşlik edecek. Güçlü bir görünüm için metal kayış, gündelik ve spor bir görünüm için ise deri kayış seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Bernhard H. Mayer Ballad ile babalarınız zamana baktıkları her anda sizi görecek.

Bernhard H. Mayer Ballad Stainless Steel Fiyatı : 4.600 TL (KDV Dahil)

Bernhard H. Mayer Ballad Stainless Fiyatı : 5.490 TL (KDV Dahil)

QNET Hakkında

QNET, Avrupa ve Amerika’dan

aldığı doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Dünya çapında 10 milyona yakın bağımsız temsilcisiyle 100’e yakın ülkeye ulaşan QNET, 2010 yılında Türkiye’ye adım attı. Bugün QNET Türkiye, 135 bin bağımsız satış temsilcisinden oluşan güçlü bir networke sahip. Doğrudan satış sektörünün en önemli listeleri arasında gösterilen 100 Solid Top MLM Companies listesinde yer aldı.   2015 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün resmi doğrudan satış sponsor olan QNET, Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur. QNET Türkiye, 2014 yılında 8. Süper Kupa karşılaşmasının sponsorluğunu üstlendi; aynı zamanda TEGV, Koruncuk ve TOÇEV vakıfları ile işbirlikleri gerçekleştirdi. 2017 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı sponsor olan QNET Türkiye, 2018 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Kız Futbol Takımı sponsorudur.

‘Dünyaya değer katmak için kendini geliştir’ felsefesi ile hareket eden QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Bernhard H Mayer ve QNETCity saatleri, HomePure Nova su arıtma cihazı, Airpure hava temizleme cihazı, Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platformu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır.

İlgili haberler:

https://www.34volt.com/bernhard-h-mayer-den-babalarimiz-kadar-guclu-saatler-haberi-479115/

http://www.emlaktafark.com/bernhard-h-mayerden-babalarimiz-kadar-guclu-saatler-89733.html

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir