ANNENİZE ZARAFETİ HEDİYE EDİN!

Bernhard H.Mayer Eternity Takı Koleksiyonu’nda klasik severlerden modern sever annelere, gösterişten hoşlanan annelerden, sadelikten yana olan annelere kadar her tarzda hediye seçeneği bulmak mümkün.

Hayatımızın en değerlisine bu özel günde, Bernhard H. Mayer koleksiyonlarında yer alan değerli taşlarla süslenmiş kolyelerle onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterin.
Bernhard H. Mayer Milena Kolye, Caritas Timeless Kolye ve Golden Sol Kolye ile annenize ne kadar özel olduğunu hissettirin!

Kalbi sevgiyle taşan anneler için; Milena Kolye
Kalbi çocuğu için atan annelere özel tasarlanan Milena Kolye, altın rengi ve kalp şeklindeki görünümüyle klasikliğin yanı sıra modern bir görünüm sağlıyor. Değerli taşların yer aldığı tasarımıyla Milena Kolye, kalbi sevgiyle taşan annelere en özel hediye.

BHM Milena Kolye Fiyatı : 2.450 TL

Sadelikten hoşlanan annelere özel; Caritas Timeless Kolye
Annelerin nazikliğinden ve cömertliğinden ilham alınarak tasarlanan ‘Caritas Timeless’ Kolye, sade görünümüyle yalın annelerin tercihi. Beyaz altın halkalardan oluşan Caritas Timeless Kolye ile annenize özel hissettirin.

BHM Caritas Timeless Kolye Fiyatı: 2.430 TL

Golden Sol Kolye’nin Işıltısı göz kamaştırıyor…
Klasiklerden vazgeçmeyen anneler için tasarlanan Golden Sol Kolye, altının ışıltısını ve değerli taşları buluşturuyor bu sayede sahip olduğu ışıltı onu daha iddialı hale getiriyor. Kendinden emin annelerden ilham alan tasarımıyla Golden Sol Kolye, anneler gününü unutulmaz kılacak.

BHM Golden Sol Kolye Fiyatı: 3.290 TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir