ANNELERİN ZARAFETİNE YAKIŞAN HEDİYELER

QNET Bernhard H. Mayer tasarımları ile Anneler Günü için zarif, anlamlı ve özel hediye alternatifleri sunuyor.

QNET için özel olarak üretilen İsviçre yapımı Bernhard H. Mayer saatleri, Anneler Günü’nde zevk sahibi annelerin stilini tamamlayacak. Günlük kullanımlardan özel davetlere kadar mükemmel anlara eşlik eden Bernhard H. Mayer saatleri, kaliteli, şık ve lüks tasarımlarındaki klasik ve modern çizgileriyle zarafetin tamamlayıcısı oluyor. Kaliteli el işçiliğini stille harmanlayan Bernhard H. Mayer saatleriyle zamanı planlamak keyifli hale geliyor.

Zarif tasarımıyla zamansız bir aksesuar olan Golden Sol Kolye ucu ise Anneler Günü’nde özel bir hediye alternatifi sunuyor.

Değerli taşların göz alıcı şıklığı annenize çok yakışacak

1871’den beri her durum için mükemmel

buy cheap kamagra online

, çarpıcı tasarımlar sunan Bernhard H. Mayer, Golden Sol Kolye Ucu ile güneşin ışıltısını vadediyor. Sarı altınla hazırlanmış ve değerli taşlar ile serpilmiş bu sıcaklık barındıran kolye ucu, dünyayı güneş gibi aydınlatan bir sevgiyi yansıtıyor.

Bernhard H. Mayer® Golden Sol Kolye Ucu: 6,680 TL

Sade, şık, romantik duruş

QNET’in Anneler Günü için özel seçimi olan Iris Chronograph Watch – Rose Gold modeli, deri kayışla birleşen Rose Gold renginde gövde, yansıma önleyici çizilmez safir kristal cam ve beyaz sedef kadrandan oluşan mükemmel tasarımıyla, sade-şık-romantik uyumunu zarafetle birleştiriyor.

Bernhard H. Mayer® Iris Chronograph Watch – Rose Gold: 6,440 TL

Özgüvenin stile yansıması

Muses Ladies: Stainless Steel modeli ise gücünü, özgüvenini ve stilini her daim hissetmek ve hissettirmek isteyen anneler için anlamlı bir hediye seçeneği olarak sunuluyor. Paslanmaz çelik gövde, yansıma önleyici safir kristal cam ve çelik kordona sahip ürün suya dayanıklılık özelliği ile sınırlı sayıda üretiliyor.

Bernhard H. Mayer® Muses Ladies: Stainless Steel 6,380 TL 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir