BERNHARD H. MAYER’DEN BABALARIN HIZINA YETİŞECEK SAATLER

BERNHARD H. MAYER’DEN BABALARIN HIZINA YETİŞECEK SAATLER

Hayatımızın en önemli yol göstericileri olan babalarımıza, Bernhard H. Mayer’in kaliteyi ve şıklığı birleştiren Stallion saati ile zamanın kontrolünü ellerine almalarını sağlayacak bir hediye verin. 

QNET tarafından İsviçre’de özel olarak üretilen Bernhard H. Mayer saatleri, Babalar Günü’nün klasikleşmiş hediyesi olan saati, kalitenin ve stilin öne çıktığı zamansız bir hediyeye dönüştürüyor. Yılların tecrübesi ve işçiliğini buluşturan Bernhard H. Mayer’in Stallion modeli, duruşuyla babanızın sahip olduğu gücü hissetmesini sağlayacak.

Hayatın hızına yetişen tasarım!

Siyah deri kayışı ve kırmızı detaylarıyla öne çıkan Bernhard H. Mayer Stallion Black, hayatın ritmini yakalarken şık ve modern tasarımlardan vazgeçmeyen babalar için imza niteliğinde bir görüntü sunuyor. Paslanmaz çelik kasa ve safir kristal camın içindeki yansıma önleyici kaplamasının yanı sıra 5 ATM değerinde suya dayanıklılığı olan Stallion, hayatının her anında babanızın yanında olarak sevginizin ve bağınızın işareti olacak.

Bernhard H. Mayer Stallion Watch Black: 5.090 TL (KDV Dahil)

QNET Hakkında

QNET, Avrupa ve Amerika’dan aldığı doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Dünya çapında 10 milyona yakın bağımsız temsilcisiyle 100’e yakın ülkeye ulaşan QNET, 2010 yılında Türkiye’ye adım attı. Bugün QNET Türkiye, 135 bin bağımsız satış temsilcisinden oluşan güçlü bir networke sahip. Doğrudan satış sektörünün en önemli listeleri arasında gösterilen 100 Solid Top MLM Companies listesinde yer aldı.   2015 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün resmi doğrudan satış sponsor olan QNET, Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur.  QNET Türkiye, 2014 yılında 8. Süper Kupa karşılaşmasının sponsorluğunu üstlendi; aynı zamanda TEGV, Koruncuk ve TOÇEV vakıfları ile işbirlikleri gerçekleştirdi. 2017 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı sponsor olan QNET Türkiye, 2018 yılı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Kız Futbol Takımı sponsorudur.

‘Dünyaya değer katmak için kendini geliştir’ felsefesi ile hareket eden QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Bernhard H Mayer ve QNETCity saatleri, HomePure Nova su arıtma cihazı, Airpure hava temizleme cihazı, Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platfomu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir